header 1200
Newborn reportage, wat krijg je ervoor.

Hierbij zit inbegrepen:
  • Mijn tijd tijdens de fotoshoot, welke ca. 1,5 tot 3 uur zal duren
  • Gebruik van props, zoals dekens, mutsjes, haarbandjes, broekjes, mandjes enz.
  • Ongeveer 4 uur selecteren en individueel nabewerken van de foto’s
  • U ontvangt daarna minimaal 6 verschillende bewerkte digitale foto’s MET WATERMERK in uw mailbox (deze zijn niet geschikt om af te drukken).
  • U mag 1 foto uitzoeken die u op HR (Hoge resolutie, dus om zelf af te drukken) ontvangt.

Extra nabestellingen voor afdrukken op fotopapier of zoals canvasdoeken, foto op aluminium, foto op plexiglas, je foto’s in een album, of de HR digitale files afkopen, het is allemaal mogelijk. Ik wil u dan graag verwijzen naar de pagina "Tarieven nabestellen".

Waar worden de newborn foto’s gemaakt?
 
De newborn fotografie vindt plaats bij jullie thuis. De fotoshoot vindt meestal plaats tussen de 3de en 14de dag na de geboorte.
Je kunt deze fotoshoot al tijdens je zwangerschap boeken. Je uitgerekende datum zet ik in mijn agenda en zodra de baby is geboren nemen je contact op om een afspraak te maken. Ik zou niet te lang wachten met het boeken van een newborn shoot; het zou zonde zijn als er geen plek meer is rond de uitgerekende datum!
 
We nemen voor newborn fotografie ruim de tijd en een fotoshoot zal dan al snel anderhalf tot drie uur duren. Het is heel belangrijk dat er tijd is om rustig te voeden en te verschonen maar ook om even lekker te knuffelen zodat ze weer heerlijk verder slapen. Het is zeer belangrijk een ontspannen en rustige sfeer te creëren rond jullie pasgeboren baby, om deze bijzondere fotoshoot te laten slagen.

 
Wanneer worden de foto’s geleverd?
 
Omdat er veel werk zit in het uitzoeken en bewerken van de foto’s zal het ongeveer 2 weken duren voordat ze klaar zijn.