header 1200
Kledingtips voor fotoshoots
 
Welke kleding moet ik aan tijdens de fotoshoot?

Er zijn geen strakke richtlijnen wat betreft de kleding voor een fotoshoot. Belangrijk is dat de kleding comfortabel is dat je jezelf kunt zijn. Het wordt een portret van jou, niet van je schoenen! Toch kunnen paar kleine aanpassingen helpen om nóg beter uit te komen op de foto. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van zachte kleuren en neutrale kleding zonder drukke prints. Hierdoor gaat alle aandacht naar jou en worden de foto’s puur en tijdloos. Ben je met meerdere mensen? Kies dan samen een mooi kleurenpalet uit met kleuren die elkaar aanvullen, bijvoorbeeld allemaal in zachte en warme herfstkleuren.
Google eens (op afbeeldingen) voor inspiratie; zoek bijvoorbeeld op “kleuren combineren fotoshoot” of “kleurenpaletten fotoshoot”.

 
Het is winter en koud. Moet ik nu met mijn winterjas op de foto?

Nee dat hoeft zeker niet. Dé winter kleding tip: gebruik laagjes! Lekker veel onder laagjes om warm te blijven en daarbovenop kun je combineren met wollen vestjes, leuke wanten, gehaakte mutsjes, lekkere beenwarmers…saampjes een mooi gehaakt kleed/grote sjaal omslaan… Zo blijf je lekker warm terwijl je er geweldig uitziet!