header 1200
Fotoreportage t/m 2 personen (Portret, Kinderen, Zwanger & Loveshoot)
€ 99,- (inclusief 1 digitale foto ZONDER watermerk)

Groepsreportage en Newborn
€ 149,- (inclusief 1 digitale foto ZONDER watermerk)

Hiervoor krijgt u de tijd dat ik aan het fotograferen ben (en reistijd naar eventuele locatie). De tijd die ik daarna nodig heb om alle foto’s uit te zoeken en met zorg en veel liefde per foto digital te bewerken.  

U ontvangt daarna minimaal 6 verschillende bewerkte digitale foto’s MET WATERMERK in uw mailbox (deze zijn niet geschikt om af te drukken). U mag 1 foto uitzoeken die u op HR (Hoge resolutie, dus om zelf af te drukken) ontvangt.

U kunt de digitale foto’s per stuk kopen. Ook foto’s op fotopapier, canvas, hout, acryl, HD Metal of andere materialen kunt u bij mij bestellen. Bijna alle formaten zijn mogelijk (zie "Tarieven nabestellen").


Voor alle fotoreportages:
Weekendtoeslag € 15,-.
Exclusief reiskosten buiten een straal van 12 km vanaf postcode 3751 VD Bunschoten. Daarbuiten € 0,40 per km.


Wanneer worden de foto’s geleverd?
Omdat er veel werk zit in het uitzoeken en het bewerken van de foto’s zal het ongeveer 2 weken duren voordat ze klaar zijn.

 

Tamara van der Ploeg Fotografie heeft ten alle tijden het recht om de foto’s welke zijn gemaakt tijdens een fotoshoot te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: Plaatsing op mijn website/blog, social media en/of drukwerk (Wil je echt niet dat ik de foto’s gebruik voor promotie op mijn website, geef dit dan vooraf aan).