header 1200

Een bruiloft is een dag vol emoties; geluk, verbondenheid, liefde…maar ook zenuwen en ontroering.
Bruidsreportages maak ik met heel veel plezier en enthousiasme. Ik leg jullie mooiste, meest spontane en romantische momenten vast, maar zorg er tevens voor dat de gasten op de foto staan en pak ik tussendoor ook de kleine momentjes mee die er voor jullie voor zorgen dat het geheel één prachtige herinnering wordt aan jullie mooiste dag!
 
Ik heb 3 pakketten vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie.  Dit is omdat ik graag het hele verhaal vertel van jullie bruiloft! Uiteraard komen we hier tijdens het kennismakingsgesprek op terug en kunnen we samen bespreken wat het beste bij jullie trouwdag past.
 
Mijn bruidsreportages worden standaard geleverd met een basic lay-flat album 30×30 in diverse kleuren linnen of kunstleder.
Naast dat ik een album een must-have vind na je bruiloft, vind ik het ook belangrijk dat mijn bruidsparen weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan met extra kosten aan albums.
Natuurlijk kan je het pakket upgraden met bijvoorbeeld een groter album, meer bladzijden, in echt leder of met leuke ouderalbums erbij, er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar!

Voor meer informatie over de pakketten en de tarieven klik je hier.

Bekijk hier de trouwreportages van: